Despre Noi

Studioul Foto & Video, este o companie de multimedia, specializata in filmari si fotografii profesinale. Avem o experienta de peste 10 ani in Oferim servicii in: filmari, video, poze, fotografii, prelucari foto video, aparatura sudio, montaj, prelucrari materiale Suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor oferite.

Astfel scopul nostru este sa va oferim esenta a ceea ce se vede, se simte, se traieste. Realizam asta prin fotografii, prin filmare, videoclipuri, motaje, slideshow-uri de poze. Pentru a realiza poze de calitate si filme care sa redea diverse sentimente si trairi este nevoie de oameni cu experienta, creativitate, simt artistic bine dezvoltat si de asemenea aparatura de ultima generatie. sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii.

Vom munci alaturi de dumnevoastra pentru a va oferii filmari unice, poze exceptionale combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

Fotografi Profesionisti

Fotograf profesionist, fotografii comerciale, fotografii produs, fotografii profesionale, studio foto, studio foto profesional, fotografii de calitate, aparat foto profesional, echipamente de calitate,fotografii digitale, poze digitale, cataloage de produse, brosuri, pliante, fluturasi, mape de prezentare, book modele, book de prezentare, modele, fotografie, portofoliu, studio Cluj, fotograf roman, studio foto Cluj, fotografii modele

Nuntile Noastre